Η εταιρεία

Το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Δηλερής λειτουργεί από το 1993.

Βρισκόμαστε στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης στην οδό Ζάκκα 12.

Στο τριώροφο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων οικιακού εξοπλισμού και θα σας προτείνουμε λύσεις που καλύπτουν κάθε χρήση και τιμή. Θα βρείτε κινητά, πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, εντοιχισμένες συσκευές, συστήματα ψύξης - θέρμανσης και κλιματισμού, καθώς και μικροσυσκευές.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων και ηχητικών συστημάτων, δορυφορικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων.

Εξειδικευόμαστε στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας εικόνας και ήχου. Παρέχουμε άμεσες λύσεις και, μαζί με εσάς, διαμορφώνουμε προτάσεις για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Η έλευση των νέων τεχνολογιών υψηλής ευκρίνειας την τελευταία δεκαετία -και πάντα στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας- οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο στούντιο παρουσίασης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας εικόνας και ήχου της κεντροδυτικής Θεσσαλονίκης. Εκεί θα βρείτε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο χώρο, εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες του «έξυπνου κτιρίου» και του φωτισμού οπτικών ινών και θα απολαύσετε εικόνα από τέσσερα διαφορετικά συστήματα προβολής (projectors), πλαισιωμένα με ηχητικές εγκαταστάσεις.

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις σας, γεγονός το οποίο είναι και το κλειδί της επιτυχίας μας. Στόχο της επιχείρησης αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους ομίλους ηλεκτρικών ειδών μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Επισκεφτείτε μας από κοντά ή από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:30-20:30 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 9:30-14:30

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.Κ.Ε.

ΖΑΚΚΑ 12 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η.:41953906000

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΕΛΕΝΗ

ΕΤΑΙΡΟΙ

 Α) ΔΗΛΕΡΗΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ

ΖΑΚΚΑ 12 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Β) ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΕΛΕΝΗ

ΕΙΔΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ

ΖΑΚΚΑ 12 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

 

 

 

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας