Τρόποι Πληρωμής

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως της εταιρείας μας στέλνοντας μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο Fax: 2310-533292 εντός δύο (02) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής σας παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK EFG

BANK ACCOUNT : 0026 0060 01 0200048464
ΙΒΑΝ : GR20 0260 0600 0000 1020 0048 464

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

BANK ACCOUNT : 5214 007162 870
ΙΒΑΝ : GR21 0172 2140 0052 1400 7162 870

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ 

BANK ACCOUNT : 210/441304-05
ΙΒΑΝ : GR32 0110 2100 0000 2104 4130 405


ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

BANK ACCOUNT : 7360 0200 2000 307
ΙΒΑΝ : GR79 0140 7360 7360 0200 2000 307Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

 • Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω των ακόλουθων πιστωτικών καρτών:

  Visa visaMastercard

              Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας

 • Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του Proxypay3 πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της τράπεζας Eurobank.
 • Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Eurobank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως.

 • Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

    Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:

 • Κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128).
 • Ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την GeoTrust Inc. (www.geotrust.com) της σελίδας της Eurobank:το εικονίδιο σε μορφή 'λουκέτου' στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας , συστήματα ασφαλείας της Eurobank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.

    Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Proxypa3 εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

 • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Eurobank αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

 • Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Proxypay3 της Eurobank.

 • Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Proxypay3 γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται κωδικοί προσβάσεως (username, password).

 • Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Proxypay3 ζητά αυτόματα από τον πελάτη μας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

 • Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Proxypay3 ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Μέσω πληρωμής με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας (η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για την Θεσσαλονίκη και αποκλειστικά εντός του δικτύου αποστολών μας· για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι εφικτή μόνο για την αγορά μικροσυσκευών).
Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Κάντε την παραγγελία σας από το www.dileris.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.

 
 
 
 
 
 

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας