Η εταιρεία

H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1980, ενώ από το 2010 έχει εισέλθει δυναμικά και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, αλλά μένοντας πιστοί στο αρχικό μας όραμα, στην Dileris.gr η εξυπηρέτησή σας είναι οικογενειακή μας υπόθεση.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία προϊόντων οικιακού & επαγγελματικού εξοπλισμού, τεχνολογίας και άθλησης. Εδώ, μπορείτε να βρείτε λευκές συσκευές, συστήματα ψύξης – θέρμανσης και κλιματισμού, μικροσυσκευές, συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, όργανα γυμναστικής και χιλιάδες ακόμη προϊόντα διαφόρων κατηγοριών. Ένας συνεργάτης θα βρίσκεται στον τριώροφο χώρο μας για να σας κατατοπίσει και να προτείνει λύσεις που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησή σας.

Στην Dileris.gr είναι βασικό μας μέλημα να μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και αυτό κάνουμε εδώ και 40 χρόνια. Διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας και ελέγχοντας καθημερινά τις τιμές των προϊόντων μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οικονομικά, υπεύθυνα και με χαμόγελο… 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τόσο από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ζάκκα 12, Νεάπολη Θεσσαλονίκης όσο και μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Το κατάστημα λειτουργεί:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-14:30

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.Κ.Ε.

ΖΑΚΚΑ 12, ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ